Pudding din paine cu marmelada de portocale

de laylalala in Prajituri, 29 Apr 2010 | 11239 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 felii de paine, vechi de 1 zi
  • 50 gr unt moale
  • 4 linguri + 4 lingurite marmelada de portocale
  • 400 ml lapte
  • 140 gr iaurt
  • 3 oua
  • 2 lingurite esenta de rom
  • 4 linguri zahar
  • 2 linguri coniac
  • zahar pudra, pentru pudrat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pudding din paine cu marmelada de portocale:

Unge cu unt fiecare felie de paine pe ambele parti.Unge cu cate 1 lingura marmelada de portocale 4 felii de paine unse cu unt si aseaza deasupra acestora feliile de paine ramase astfel incat sa obti 4 sandwich-uri.Taie sandwich-urile in diagonala si aseaza-le intr-un strat intr-un vas termorezistent.

Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Bate impreuna laptele cu iaurtul, ouale, vanilia, zaharul si coniacul si toarna amestecul obtinut peste sandwich-urile din vas.Lasa-le la inmuiat 30 minute.

Pune deasupra cele 4 lingurite marmelada de portocale ramase si pudreaza totul cu zahar.Da pudding-ul la copt 45 minute – 1 ora pana cand s-a rumenit deasupra.Serveste pudding-ul cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pudding din paine cu marmelada de portocale" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert rulada cu branza dulce si visine